Nak renew insurans ...
 

Nak renew insurans kereta tambah cermin kereta  

  RSS

 Rini
(@rini)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 8
30/07/2017 10:26 pm  

Saya pernah post sebelum ni tanya tentang cermin kereta saya yang retak. Katanya dah tak boleh tambah polisi cermin sebab keretakan.

Tapi masa nak renew nanti boleh tak tambah insurans untuk cermin walaupun dah retak. Ejen perlu periksa jugak ke nanti?


Quote
(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
07/08/2017 6:48 pm  

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
 Rini
(@rini)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 8
10/08/2017 5:40 pm  
Posted by: Muhammad Md Yazed

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Penambahan sebab cermin mmg dah retak ke? Tapi mane diorang tahu cermin ada keretakan?? Heran... hmm..


ReplyQuote
(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
10/08/2017 5:47 pm  
Posted by: Rini
Posted by: Muhammad Md Yazed

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Penambahan sebab cermin mmg dah retak ke? Tapi mane diorang tahu cermin ada keretakan?? Heran... hmm..

Hehe 😂

Client Yang bijak akan renew macam biasa dan masukkan manfaat cermin juga.

Selepas 2 minggu atau sebulan, baharu pergi bengkel dan tukar cermin dan claim.. Haaa

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
 LiLi
(@lili)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 8
10/08/2017 6:20 pm  
Posted by: Muhammad Md Yazed
Posted by: Rini
Posted by: Muhammad Md Yazed

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Penambahan sebab cermin mmg dah retak ke? Tapi mane diorang tahu cermin ada keretakan?? Heran... hmm..

Hehe 😂

Client Yang bijak akan renew macam biasa dan masukkan manfaat cermin juga.

Selepas 2 minggu atau sebulan, baharu pergi bengkel dan tukar cermin dan claim.. Haaa

Paham-paham 😂. Kite senyap senyap je la? 😀 Lain kali tahu lah nak buat macam mana hiihii

Lili is my name <3


ReplyQuote
(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
10/08/2017 7:12 pm  
Posted by: LiLi
Posted by: Muhammad Md Yazed
Posted by: Rini
Posted by: Muhammad Md Yazed

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Penambahan sebab cermin mmg dah retak ke? Tapi mane diorang tahu cermin ada keretakan?? Heran... hmm..

Hehe 😂

Client Yang bijak akan renew macam biasa dan masukkan manfaat cermin juga.

Selepas 2 minggu atau sebulan, baharu pergi bengkel dan tukar cermin dan claim.. Haaa

Paham-paham 😂. Kite senyap senyap je la? 😀 Lain kali tahu lah nak buat macam mana hiihii

Boleh ke guane care gitu.

Tapi jangan sampai kantoi lah 😂

Dengan Insuran Kenderaan kita boleh buat gitu.

Tapi dengan Takaful Life, tolong jangan menipu.

Tak pepasal claim tak lepas.

Naya wooo 😭😭😭

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
 Rini
(@rini)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 8
10/08/2017 10:07 pm  
Posted by: Muhammad Md Yazed
Posted by: Rini
Posted by: Muhammad Md Yazed

Boleh tambah dan ada loading (penambahan) pada premium.

Penambahan sebab cermin mmg dah retak ke? Tapi mane diorang tahu cermin ada keretakan?? Heran... hmm..

Hehe 😂

Client Yang bijak akan renew macam biasa dan masukkan manfaat cermin juga.

Selepas 2 minggu atau sebulan, baharu pergi bengkel dan tukar cermin dan claim.. Haaa

Oooohhhh macam tu 😀 Sudah faham! TK!


ReplyQuote
(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
11/08/2017 7:55 am  

Welcome 😎

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
Share:
  
Working

Please Login or Register