Kelebihan myeg  

Page 2 / 2
  RSS

(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
19/09/2017 9:32 pm  

Kalau buat kat pejabat pos pun... sama je

Sebab Pejabat pos pun corporat ejen untuk beberapa takaful/insurans company.

Kalau nak kira untung, memang pos laju dah untung besar sebab core bisnes diorang adalah pos barang.

Mereka ada additional servis macam ASB, renew roadtax, pay bills, Amanah Raya Berhad, Pos Khairat Takaful (under Etiqa Takaful)...

Jadi.. pilihan di tangan customer.

Ejen anda bagus, anda selesa dan suka dengan servis diberikan, apa salahnya support ejen anda.

Anda mudahkan rezeki ejen anda dengan renew roadtax dan insurans, insyaAllah rezeki LAGI BESAR akan diberikan.

Setuju?

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
Page 2 / 2
Share:
  
Working

Please Login or Register