Takaful vs TABUNG H...
 

Takaful vs TABUNG HAJI  

  RSS

(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
10/08/2017 7:53 pm  

" Bang, kalau abang 'menyimpan' di takaful macam abang simpan di Tabung Haji. Abang bukan sahaja dapat medical card, tapi dapat juga simpanan, dividen ... " 

Sembang seorang agent takaful sebelah meja saya ketika minum di Petronas MRR2 tadi, diconteng habis kertas A4 dihadapan prospek.

Rambutnya kemas sikat ala ala hipster, berkilat dengan pomade bau anggur. Seluar ketat dan bersepatu tanpa stokin.

1 je saya nak bagitahu ..

Udah ler jual idea macam tu. Lagi beberapa bulan je lagi nak masuk 2018.

Pelanggan dah cerdik.

Jangan tertipu

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


Quote
 Rini
(@rini)
Active Member
Joined: 2 years ago
Posts: 8
11/08/2017 10:38 am  

hihii Encik Muhammad ni boleh tulis buku. mesti laris!

Tapi tak faham. Tak betul ke tu?


ReplyQuote
(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 2 years ago
Posts: 93
11/08/2017 12:29 pm  

Saya tegaskan, Takaful BUKAN SIMPANAN.

Takaful untuk PERLINDUNGAN

Silap besar lah compare PERLINDUNGAN vs SIMPANAN

😅😅😅

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
Share:
  
Working

Please Login or Register