Bitcoin  

  RSS

(@ronnie)
New Member
Joined:10 months  ago
Posts: 4
14/08/2017 6:19 pm  

WOndering if anyone has any experience on bitcoin. Is it good investment..


ReplyQuote
(@nadia-muhamad)
Active Member
Joined:10 months  ago
Posts: 8
15/08/2017 2:20 pm  

If you want to know more about Bitcoin, make friend with this girl, Suraya. You may learn massive thing about bitcoin from her.

http://ringgitohringgit.com/faq-bitcoin-malaysia-newbie/

 


Sze00 liked
ReplyQuote
(@sze00)
Active Member
Joined:11 months  ago
Posts: 13
17/08/2017 10:46 pm  

Thanks for this also Nadia. Just from your opinion. Do you think it's worth getting into?

Coffee is life.


ReplyQuote
(@nuri2017)
New Member
Joined:9 months  ago
Posts: 2
11/09/2017 1:26 am  

Pada aku la orang2 kat Malaysia ni yang kekonon involve dalam bitcoin ni , dia sendiri tak tau apa sebenarnya bitcoin and how it works. Macam agak poyo jugak la..Aku sendiri pun tak berapa nak pasti pasal bitcoin ni , pasal tu tak berani nak involve. Ada banyak cara dapatkan duit kot yang kita bole buat secara online ni..misalnya jadik freelancer ke, jadik data entry ke..so tak yah pening2 kepala nak pikir pasal bitcoin ni. 

 

 


ReplyQuote
(@myeliteagency)
Trusted Member Agent
Joined:11 months  ago
Posts: 54
15/09/2017 11:46 pm  
Posted by: Ronnie

WOndering if anyone has any experience on bitcoin. Is it good investment..

Is not recognize by our BNM, Bank Negara Malaysia. Be careful if you want to invest. 


ReplyQuote
Share:
  
Working

Please Login or Register