Mediasvers Takaful  

  RSS

(@muhammadyazed)
Trusted Member Agent
Joined: 1 year ago
Posts: 93
08/04/2018 12:51 pm  

Ada ke medical card yang murah? 

Macam mana yang dikatakan murah untuk kad perubatan ni ya?

Untuk Medisavers Takaful ni, satu keluarga 5 orang hanya rm400 ke rm600 sebulan bergantung pada pakej, tapi benefitnya sangat besar.

Kad perubatan medical card paling murah

Antaranya, 

1# Tiada limit seumur hidup

2# Limit tahunan rm270k untuk pakej VIP basic s100. Dan tiada limit tahunan untuk pakej VIP supet protector s100SP.

3# Had setiap penyakit rm90k utk pakej s100 dan rm390k untuk pakej s100SP. Nilai ini meningkat 10% setiap 3 tahun. Saya akan hurai lebih lanjut point no 3 ni di bawah.

4# Bilik rm300. Nilai bilik juga meningkat 10% setiap 3 tahun.

5# Elaun rm150 sehari bermula hari ke.3.

6# Percuma voucher health check up di Pathlab. Dapat buat 52 jenis ujian kesihatan bernilai rm200.

7# Percuma pampasan kematian disebabkan kemalangan rm90k.

 

Tentang point no 3 tu, 

sebenarnya setiap syarikat insurans ada kelemahan dan kelebihan. Takde yang perfect. Boleh bankrap syarikat insuran kalau nak bagi semua tiada limit. Kalau syarikat lain tawarkan tiada limit tahunan tapi ada life limit..Syarikat yang lain pula ada limit tahunan tapi tiada life limit. Mcm Medisavers S100SP ni..tiada life limit dan tiada yearly limit utk pakej s100SP tapi ada limit setiap penyakit iaitu rm390k. Itu pun bertambah 10% setiap 3 tahun. Rm390k utk setiap penyakit tu banyak ya sebenarnya tuan puan.

Deatils?

017.692.0348
http://vipmedisaverstakaful.wasap.my/

#VMC
#Medisavers
#MedisaversTakaful
#VMCmediSaversTakaful
#VMCGroup

 

Muhammad
VMC Membership Takaful Advisor
http://vmcvip.wasap.my/


ReplyQuote
Share:
  
Working

Please Login or Register